KONSTRUKCE Media, s. r. o.Com4In Group
English - Google Translate Česky - Překladač Google French - Google Translate Italian - Google Translate German - Google Translate Polish - Google Translate Spanish - Google Translate Swedish - Google Translate   |   Přihlásit se   
Nacházíte se:  Úvod    Aktuality    Jaké technologie použít k zabezpečení staveniště a správu objektů v měnící se době? Připojte se 6. října na konferenci Axis den 2020

Jaké technologie použít k zabezpečení staveniště a správu objektů v měnící se době? Připojte se 6. října na konferenci Axis den 2020

Publikováno: 5.10.2020
Rubrika: Aktuality

Regulace počtu osob v budovách či na staveništi, ve výrobních halách, výrobních areálech, energetických objektech, efektivní správa přístupu, spolehlivá audio signalizace... To jsou některé z úkolů, které lze (nejen) v době pandemie zajistit s použitím moderních IP technologií. Ucelený přehled přinese letošní konference Axis den 2020, která se koná v úterý 6. října od 9:00 do 13:00 v živém online streamu.

Nová vládní nařízení, práce z domova a sociální odstup měly celosvětový dopad na způsob, jakým v současné době fungujeme. Zastřešujícím tématem letošního setkání, které pořádá výrobce IP zařízení a světový lídr v oblasti kamerového zabezpečení Axis Communications, proto zní Dnes a zítra. Technologie pro každou dobu. Přednášející z řad Axis Communications představí nové způsoby, jakými mohou technologie přispět k bezpečnějšímu a zdravějšímu prostředí v budovách i mimo ně.

Ochrana zdraví i majetku – témata dneška

Jednou z oblastí, kde se IP systémy od Axisu osvědčují, je regulace počtu osob v budovách a provozovnách. Kamerové systémy s příslušnou aplikací, která běží přímo uvnitř kamer, mohou počítat příchozí a v případě potřeby také rovnou kontrolovat, zda mají nasazenou roušku. Kamerové systémy dovedou také hlídat dodržování sociálního odstupu a kontrolovat nežádoucí tvorbu davů, ať už uvnitř či venku. Řečníci se v rámci konference Axis den 2020 zaměří na konkrétní příklady použití a představí i partnerská řešení.

Kvalitní audio systémy zvyšují bezpečnost i komfort

Dalším aktuálním tématem setkání je uplatnění IP technologií v oblasti zvukového řešení budov. Nesrozumitelné mumlání a šumění interního rozhlasu je dnes už minulostí. IP audio systémy přinášejí nejen vynikající kvalitu zvuku, ale také mnoho dalších benefitů, jako je možnost rozdělit budovu do jednotlivých zón a oslovit např. konkrétní místnosti, či implementace audio hlášení, která mohou připomínat dodržování rozestupů či dezinfekci rukou. Takové řešení lze uplatnit při plánování audio systému ve školách, kancelářích, nemocnicích nebo výrobních závodech.

Axis den 2020 zkrátka nabídne mnoho zajímavých a aktuálních témat. Ke sledování programu stačí vyplnit registrační formulář na webové stránce akce.

Program akce:

  • 09:00 – 09:20 (začíná živý přenos)
    Úvodní slovo
    Petr Tošner, Obchodní ředitel, Axis Communications
    Pavel Marek, Obchodní manažer, Axis Communications

  • 09:20-12:00
    Dnes a zítra:­ technologie pro každou dobu'
    Jakou roli hrají technologie Axis a partnerská řešení dnes a jak nám mohou v budoucnu pomoci vytvářet chytřejší a bezpečnější svět napříč všemi obory.

  • 12:00-13:00
    Kybernetická bezpečnost a GDPR v praxi
    Jaké výzvy přináší dnešní digitální svět? Jak nás zavedení GDPR ovlivňuje v podnikání? Malé ohlédnutí s expertem, který odpoví i na Vaše aktuální dotazy.
Bookmark
Ohodnoďte článek:

Autor


NEJčtenější souvisejicí články (v posledních 30-ti dnech)

Povodí Vltavy letos plánuje zahájit 45 zadávacích řízení za 1,024 miliardy korun Povodí Vltavy letos plánuje zahájit 45 zadávacích řízení za 1,024 miliardy korun (57x)
Formou on-line setkání představil dnes státní podnik Povodí Vltavy potenciálním zájemcům přehled připravovaných veřejnýc...
14. ročník soutěže Stavba Moravskoslezského kraje zná vítěze14. ročník soutěže Stavba Moravskoslezského kraje zná vítěze (43x)
XIV. ročník soutěže Stavba Moravskoslezského kraje přinesl téměř stejné množství přihlášených staveb jako loňský XIII. r...
Montáž ocelové konstrukce a vystrojení zvedacího mostu Plavební komory HořínMontáž ocelové konstrukce a vystrojení zvedacího mostu Plavební komory Hořín (40x)
Po jarní montáži vrat dolního ohlaví Plavební komory Hořín (Středočeský kraj) byla 30. dubna 2020 osazena ocelová konstr...

NEJlépe hodnocené související články

„Přesunutí pravomocí ŘVC na jednotlivá Povodí je nesystémové řešení. Realizace výstavby vodních děl se protáhne, byrokracie se zvýší a může dojít i ke snížení kvality výstavby,“„Přesunutí pravomocí ŘVC na jednotlivá Povodí je nesystémové řešení. Realizace výstavby vodních děl se protáhne, byrokracie se zvýší a může dojít i ke snížení kvality výstavby,“ (1 b.)
uvedl v rozhovoru pro časopis Konstrukce Ing. Lubomír Fojtů – ředitel Ředitelství vodních cest ČR (ŘVC). V rámci našeho ...
Katalog firem - registrace

Působíte v oboru
vodohospodářské výstavby?
Potom využijte možnosti registrace za 300,-/rok.
do Katalogu firem.